Gıda ve gıda bileşenleri endüstrisinin kalbi, 4-6 Mayıs tarihleri arasında dördüncü kez UBM İstanbul evsahipliğinde düzenlenen Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı'nda attı. Sektörün en üst düzey temsilcileri, Türkiye ve gelişmekte olan pazarlardan seçkin katılımcı profili ve ulaşmak istedikleri hedef kitleye; Fi Istanbul 2016 sayesinde en verimli şekilde ulaştıklarını ifade etti. Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı bir araya getiren bölgenin ilk gıda ve gıda bileşenleri fuarı olan Fi Istanbul 2016, gıda hammaddeleri, bileşenleri, yardımcı maddeleri, doğal içerikler ile Ar-Ge, pazarlama, kalite kontrol ve danışmanlık gibi sektörü yakından ilgilendiren tüm gereksinimleri ve yenilikleri 3 gün süreyle tek bir çatı altında buluşturdu. Türkiye'nin ilk jelatin markası Seljel'in Altın sponsorluğunda düzenlenen Fi Istanbul 2016'nın resmi açılış törenine; İstanbul İl Gıda, Tarım Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Nazif Koca, GIDAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Çetin Duruk, UBM EMEA (İstanbul) Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Haluk Balcı, Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tığlıoğlu, Fuarlar Grup Direktörü Orhan Çağlayan'ın yanı sıra çok sayıda katılımcı ve davetli katıldı. Törende konuşan İstanbul İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Nazif Koca, dünya nüfusunun arttığı bir dünyada güvenilir gıdaya ulaşmada gıda bileşenlerinin önemine değinirken, GIDAKAT Başkanı Dr. Mehmet Çetin Duruk da, GIDAKAT'ın Gıda Bileşenleri Fuarı Food ingredients (Fi)'in bölgesel bir kolu olan Fi Istanbul'u çok önemsediğini ve en başından beri desteklediğinin altını çizdi. www.fi-istanbul.com
21.Ara.22 :: 20 Aralık 2022 tarihinde Ankara ...
05.Ara.22 :: 1 Aralık 2022 tahinde GIDABİL De ...
15.Mar.22 :: Sektöre yön veren markalar, yeni ...
24.Kas.21 :: 24 Kasım 2021 tarihinde gerçekle ...